Sørmarka

sørmarka

I natt sov jeg i en av gapahukene som ligger i Sørmarka, jeg valgte den som er rett ved Ullandhaugstårnet. Gapahuken er stor og fin med fin peis og grill. Den lekker litt fra taket så jeg måtte flytte meg litt rundt til jeg fant ett sted det ikke var vått. Det var utrolig fint å sovne til utsikten av bylysene, og i morges våknet jeg med et ekorn stående inne i gapahuken med meg.

Jeg måtte virkelig jobbe med motivasjonen for å dra ut i går. Det regnet, blåste og var kaldt, det ble en fin anledning til å reflektere litt over motivasjon og mål. Hvorfor i alle dager sover jeg ute hver dag i mai? Jeg tror det er viktig for alle å utfordre komfortsonen sin. vi har alle en tendens til å søke etter det trygge, det kjente og det vi er vant til. Jeg har valgt å utfordre min komfortsone ved å sove ute i en måned, jeg ønsker å utvide komfortsonen min og andres ved å vise at det er mulig og til og med ikke så vanskelig. Du kan kanskje gjøre det ved å sove ute en natt, eller prøve en ny rett. Det er forskjellig for alle hva det er som trigger denne følelsen. Jeg tror virkelig at livet blir bedre med å være nysgjerrig og være litt impulsiv. Det handler først og fremst om å bryte opp de rutinene man har blitt vant til i løpet av dagen, det kan gjøres i ekte mikro ånd. Begynn i det små ved å gå en ny vei til jobben, snakk med en fremmed på bussen, eller gå ut i lunsjen og gå barfot på gresset. Så kan de store tingene komme senere.

2 thoughts on “Sørmarka

  1. Så moro! For et ARTIG prosjekt! Jeg overnattet faktisk i telt i sørmarka i mai – rett og slett for å bli flinkere på teltet mitt. Jeg kjøpte meg elv telt til jul.Sist helg brukte jeg det på Lysefjorden Inn.

    Har du gjort noe lignende før? Har du noen spennende turplaner fremover?

    Puss ocj kram fra østlending i STV – på snaaart 5te året. Hvor er du fra?

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s