17. Mai, Preikestolen

16. mai ble teltet pakket for å gå opp til Preikestolen. Hvordan kan jeg feire landet på en bedre måte enn å være ute i det jeg liker aller best med det, nemlig naturen? For meg var dette en fin måte å få sette pris på det vakre landet vi er så heldige å bo i. Dette er dagen da jeg kjenner ekstra på det at jeg er heldig som bor i ett land hvor jeg er trygg, jeg har alt jeg trenger og mer enn det, Jeg har hatt muligheten til å studere og lære, jeg har gode venner og familie rundt meg og har muligheten til å jobbe med noe jeg er lidenskapelig opptatt av. Det er viktig for meg å huske på disse tingene og at det ikke er alle som er så heldige som har det slik. Takknemligheten vokser når man sitter og nyter en fantastisk utsikt med flotte mennesker.

På selveste nasjonaldagen ble vekkerklokken ble satt på til soloppgang, og vi fikk god tid til å nyte morgenen med en god frokost, og champagnen var selvfølgelig med. Gratulerer med dagen!

2 thoughts on “17. Mai, Preikestolen

  1. Fantastisk sted og fantastisk dag 😀 Super hyggeligt at møde jer! Håber at se jer igen, når vi engang vender tilbage til smukke Stavanger. Og så selvfølgelig, al held og lykke med Bolder – det skal nok blive et hit.

    KH Sheena

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s