Langøy

Det som er så fint med å velge mai måned til et prosjekt som dette er at det er stor sjanse for fint vær. De siste dagene har vært over all forventning med den ene fantastiske solnedgangen etter den andre. Det er en liten fare for at dere blir lei av solnedgangsbilder her, men jeg poster de allikevel. Det er helt magisk å sitte på kvelder som i går og få en solnedgang som varer i to timer med fantastisk lys som danser over himmelen. Liggeunderlaget ble rullet ut, og det ble en ny natt under åpen himmel. Dette er den enkleste formen for mikro tur når man kun trenger ett liggeunderlag og en sovepose.

I natt overnattet jeg på Langøy, en av øyene som er utenfor Hundvåg. Planen min var å bruke SUP for å komme meg over, men jeg kom i gang litt sent på kvelden og innså at det kanskje ikke var så smart å begynne med det prosjektet da. Heldigvis møtte jeg på Arne Onstein, som gledelig stilte opp som taxi service i en flott seilbåt, så da fikk jeg meg en båt tur i det flotte været også. Dette er en av favoritt tingene med å være ute og på tur. Man møter på utrolig mange hyggelige mennesker som stiller opp og hjelper selv om de ikke kjenner deg.

Langøy er en flott øy som er godt tilrettelagt for at store grupper kan reise ut sammen. Øyen er populær som destinasjon for skoleklasser. Den er stor nok til at det går fint å finne en privat plass om det allerede er en annen gruppe der. For de som ikke vil satse på å få haik ut så går det ferjer, da må man huske å heise flagget når du vil hentes slik at ferjen vet at den skal legge til.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s