Dale, langs veien ett sted

 

I natt sov jeg nede ved Gandsfjorden langs veien til Dale.  Jeg blir ikke overrasket lenger over de fantastiske naturopplevelsene man kan få rett utenfor døren. Kvelden bydde på en magisk solnedgang som gikk over i en kjempe utsikt over lys fra Stavanger  i horisonten. Jeg vet ikke hva denne plassen heter, men den ligger langs veien på venstre side på vei ut mot Dale. Veldig godt tilrettelagt med mange bålplasser, toalett og søppeldunker og brygge. Det står ett camping forbudt skilt ved parkeringsplassen, men etter bildet så tolket jeg at det gjaldt campingbiler og ikke telt, håper jeg ikke tok feil der….

Nå begynner jeg å bli ganske dreven i å sette opp teltet på egen hånd. Man finner gode rutiner på hvordan man skal gjøre ting etter hvert. Jeg har også lært meg at det er veldig greit å ha faste steder å legge ting slik at det blir lett å finne igjen. Spesielt praktiske ting man bruker en del som hodelykt og trekkene til soveposer og div. Jeg fikk også dristet meg til ett morgenbad i det friske sjøvannet, ikke så verst med første bad  5 mai.

Når jeg kjørte inn mot Stavanger igjen så så jeg mange som var ute og fisket langs fjorden. det skal jeg ha med meg neste gang, fiskeutstyr!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s