Surf på Sele

Endelig kom finværet! Etter noen netter med regn nå var det deilig å kunne slå opp teltet i tørt gress. I natt gikk turen til Sele, en av de mange fine jærstrendene. Jeg var så heldig at jeg fikk låne et nytt telt slik at mitt telt fikk hengt oppe og tørke så det er klart til en ny tur ut i dag. At ting blir våte er en av de største utfordringene man må takle når man skal sove ute.

Når man er så heldig at man bor i Rogaland så har man mange aktiviteter rett utenfor døra. Valget falt på Sele i natt fordi det var meldt greit med bølger. Jeg fikk surfet inn i solnedgangen og våknet til sol og fine bølger om morgenen. Da var jeg glad for at jeg hadde med ullundertøy og dunjkakke, da jeg alltid synes det er vanskelig å få varmen etter å ha vært ute i vannet.  Det fine ved å campe rett ved stranden er at man får sovne til bølgebrus, jeg har hørt om folk som spiller av havlyder når de skal sove hjemme, og jeg forstår hvorfor. Dette ble den beste nattesøvnen ute så langt!

Sele er utrolig fint, og man kan kjøre ganske langt ned mot stranden og det er en fin stor parkeringsplass der. Men det er også en del hytter ganske nærme stranden og det er litt vanskelig å finne en litt privat plass å være med teltet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s