Varden, Godalen

 

 

I natt fant jeg veien til Storhaug. Et område der jeg er veldig lite kjent i Stavanger. Det er ganske fascinerende hvor mange fine turområder det er rundt omkring i byen. Varden ligger midt i blant masse bebyggelse, men det gir en overraskende god tur følelse da trærne rundt gir litt privatliv.

Dette var en typisk dag hvor jeg ikke ville kommet meg ut om jeg ikke hadde forpliktet meg til det. Det var vått og meldt regn hele natten. men som hver gang så er det deilig når man først kommer seg ut døra. jeg slo opp teltet litt sent på kvelden. Så det var en bonus å våkne til en flott utsikt neste morgen, og en fantastisk overraskelse var at det var masse hvitveis i full blomst i hele skogen. Utrolig vakkert, så for dere som ikke er helt klare for å sove ute er det et godt alternativ å gå seg en tur i skogen og nyte synet av våren!

Jeg er såpass heldig at jeg har fått mulighet til å være fosterfamilie til Alfa, en labradoodel som gladelig er med på tur. En fantastisk turkamerat å ha med seg. Det er greit å ikke være helt alene i teltet når det begynner å bli mørkt ute!

Her er link til kart:

https://www.google.no/maps/place/Varden,+4015+Stavanger/@58.9562849,5.7500416,16.25z/data=!4m2!3m1!1s0x463a35230fffc0ef:0xb424c911929fd597

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s