Første natt ute, Alsvik

 

Første natten ute ble tilbragt i Gapahuk på Alsvik natursenter. En kjempe flott plass som passer alle. Det er lett tilgjengelig og har gode fasilititeter med bålplass, fotball og volleyball bane. Det går også an å telte eller låne den store gapahuken. Parkeringsplassen ligger rett ved så her trenger man ikke engang tenke på å pakke sekken ordentlig.

Bålet ble fyrt opp og jeg fikk laget et godt måltid med kotelett og grønnsaker til. God og mett kryper jeg ned i soveposen og kjenner at jeg er god og varm. Jeg forventet regn, men det klarnet opp mot kvelden og jeg fikk gleden av å sovne under åpen himmel med klar stjernehimmel.

Hele området rundt her er utrolig flott. Det er ikke mange minutter kjøring unna Sandnes at man føler at man får et ekte avbrekk i hverdagen. Jeg kommer definitivt til å dra tilbake hit for og gå og padle på tur. Dette begynner bra,  allerede har jeg oppdaget ett nytt området i nærheten som jeg får lyst til å oppdage mer. En veldig god start på prosjekt Everyday in May!

Gapahuk kan bookes på Sandnes sine nettsider:

https://sandnesalsvik.bestille.no/Customer/Beta/Default.aspx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s